Hotstone massage

Jeg tilbyder Hot Stone massage i klinikken.

Hvad er Hot Stone Massage?

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform.
Jeg arbejder med kroppens energibaner/meridianerne, for at opløse blokeringer og skabe fysisk og åndelig balance.
Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Hot Stone massage er en massage i særklasse. En dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra lavastenene strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne. Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes, din krop og sjæl slapper totalt af. Massagen udføres med lange dybe strøg hen over led og over store dele af kroppen for at fremme oplevelsen af sammenhæng. Ligeledes placeres der varme sten direkte på din krop og mellem dine tæer, for at opnå den maksimale afslapning og nydelse.
 
Hot Stone massagen udføres med varme lavasten, der på grund af sit høje indhold af jern er ekstremt god til at holde på varmen. Det er en dyb blødgørende, afslappende form for massage som især er velegnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder, ryg og balle. Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.
 
En Hot Stone massage øger blodgennemstrømningen så musklerne får en øget blod tilførsel. Massagen øger stofskiftet og virker udrensende, affaldsstoffer bliver hurtigere udskilt og varmen virker smertelindrende i muskler og led samt hjælper med at forbedre cirkulationen i lymfesystemet.
 
Hvis man ønsker en massage der er "hård" og går dybt ned, så skal man ikke vælge Hot Stone Massage hos "Mind and Qi".
Pris: 650,- kr. (1½ time)
Kontakt
Mind and Qi
Voldgade 17, 1. sal
6400 Sønderborg